#1

Hai,

Salam perkenalan (pergh ayat kau klasik sungguh!)

Saya sebenarnya blogger yang x berapa nak aktif. Dulu di blogspot pastu terminate bajet xde menda nak tulis. Tiba2 rasa nak menulis balik dengan cara yang lain. Angkuh betol x mahu pilih blogspot. Pilih lah posterous sbb lain dari yg lain. Tak selalu update dsitu.

Lantas tiba2 sewaktu buka posterous.com dia cakap (sia cakap? walhal mana boleh bercakap) bahawa site posterous ini bakal ditutup. Tak tahu kenapa. Jangan ditanya. Lantas transfer ke squarespace.com. Nampak x kengakuhannya disitu dengan tak mahu pilih blogspot mahupun wordpress? Konon nak lain dari yang lain.

Happy lah guna squarespace sbb menyangkakan percuma. Baru buka hari ini sekali lagi atas niat mahu menulis tp dia kata (again, mana boleh website bercakap) “your account has been deactive. Please pay to activate”. Haaaa..amek kau! punyalah berlagak mahu lain last2 dy suruh bayar. Maka, aku mengambil pendekatan utk pindah ke wordpress dgn segalanya baru. X leh transer kandungan di sana kesini. Sungguh kau kejam squarespace!

Dah, itu je aku nak tulis. Sebenarnya ada benda lain nak tulis tapi nanti lah. Terasa kekecewaan yang menusuk ke lapisan jantung yg dalam betul hari ini. Huh !

HyperSmash
Pingates

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s