#24 Pishang !

Image

Pishang !

1 Mei 2014.

Cuti umum. Dah lama merancang dgn kawan2 nk makan Pishang kt Paroi tapi kesudahannya guwa sorg je yang makan. So, apa itu Pishang? Basically, pisang goreng yang di tabur cheese dan coklat. Gambar ni Pishang Coklat. Yang cheese dah selamat masuk dalam perut. Kah!

Rasa? Sedap! Especially bila masa awal2 dimasak. Memang elok makan time panas. Meaning that, elok makan kat kodai tu. Bawa balik rumah dh kurang menyengat. Rasa manis pisang and lemak cheese tu perfect! if korang beli Pishang coklat so rasa dia memang berkali-kali manis.

Buat masa ni Pishang cuma ada di Paroi, Seremban dan Kajang, Selangor.

U guys can check out their FB, Twitter and Instagram here

https://www.facebook.com/pishangsomban

http://instagram.com/pishangsomban

https://twitter.com/PishangSomban

Advertisements